Aktuelno

NOVO U TRAVNIKU: Uslužna praonica i peglaonica ”LUMO”

Naš grad odnedavno je bogatiji za uslužnu praonicu i peglaonicu ”LUMO”.

Ugodan ambijent, povoljne cijene i visoka kvaliteta usluga uistinu će promijeniti način na koji ste, barem do sada, prali i peglali svoju odjeću, posteljine, zavjese, ili neke od drugih tkanina koje koristite u vašem domu. S obzirom na činjenicu da živimo u svijetu u kojem se uvijek nadmećemo sa vremenom, te ne možemo stići obaviti sve obaveze, ovakva uslužna radnja svakako olakšava vaš raspored. Također, u isto vrijeme iz LUMO-a garantiraju da će usluge biti izvršene na najkvalitetniji mogući način te u najmodernijim mašinama za pranje i sušenje. Modernim postupcima i tehnologijama koje primjenjuju smanjuje se negativan utjecaj na okolinu, a istovremeno se ne štedi na kvaliteti usluge.

Da bi priča o ovakvoj radnji bila još pozitivnija, vlasnici su se potrudili da cijene maksimalno snize i omoguće pristupačne cijene svima. Svim klijentima mogući su dodatni popusti u slučaju većih količina odjeće, posteljine ili zavjesa.

Uslužna praonica i peglaonica ”LUMO” nalazi se u ulici Zenjak, u neposrednoj blizini Caffe Pizzerie ”Galia” i Frizerskog salona ”Jaca”.

Praonicu ”LUMO” možete posjetiti na navedenoj adresi svakim radnim danom u periodu od 9-17 sati, a za informacije i rezervacije usluga pozovite broj: 061 894 935 ili kontaktirajte preko Facebook stranice.

Travnicki.INFO

error: Nije dozvoljeno kopiranje i prenošenje sadržaja!